• De beste kwaliteit, 
    scherp geprijsd en persoonlijke service!

Service is vakwerk

Wij leveren een uitstekende service, geven eerlijk advies en perfecte montage. Want wij hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. 

We kunnen u adviseren over het onderhoud van uw uitvalschermen, knikarmschermen en bijvoorbeeld screens. Het goed onderhouden van uw zonwering zorgt ervoor dat u langdurig plezier en woongenot heeft.

Wij komen graag langs om u te informeren over diverse reinigings mogelijkheden van uw zonwering.

 

Bent u op zoek naar een screen, knikarmscherm, rolluik of terrasoverkapping? Bij Woltering Zonwering kunt u voor al zonweringsproducten terecht. Wij leveren in iedere gewenste kleur, op maat tegen een zeer aantrekkelijk prijs.

Maak een afspraak met ons en wij komen bij u langs.

Woltering Zonwering, uw partner voor mooier zonlicht.  

Zonwering check

Vraag de zonwering check aan. U kunt bij ons terecht voor al uw kwaliteits zonweringen, van een screen tot knikarmscherm of bijvoorbeeld rolluiken. Wij leveren in elke kleur, elke maat en met vele extra opties zoals mogelijkheid om uw zonwering met u telefoon omhoog te doen. 

Maar het reinigen van de huidige zonwering is ook mogelijk. Daarbij is het mogelijk om oude zonweringdoeken en doeken van markiezen te vernieuwen. Dan hoeft u geen nieuwe te bestellen maar vervangen wij het oude doek en monteren deze voor u. 

Wilt u meer informatie of een prijsopgaveover uw keuze zonwering of de materialen en montage? Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor advies op maat.

AANVRAGEN
cross