• Screens
    strakke en effectieve zonwering

Ideale mix tussen zicht en zonbescherming

Een screen is een doeltreffende vlakhangende zonwering voor zowel kantoorpanden als huizen. De screens zijn voorzien van een doek van minimaal 525 gram per vierkante meter en zorgt voor een optimale filtering van warmte en zonlicht. Met het speciale ritssysteem is het screendoek bevestigd in de geleider. Dit systeem zorgt ervoor dat het screendoek mooi strak valt, geen kier tussen doek en geleider. Daarnaast biedt het een zeer hoge windvastheid. 

Met een screen heeft u het gevoel van privacy, maar u kunt toch naar buiten kijken. In het verleden werden screens voornamelijk geplaatst bij kantoren echter heeft de consument nu ook dit mooie product ontdekt. 

Screens kunnen verschillende formaten en kleuren worden geleverd, zowel met elektrische motor of handmatige bediening. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, maak dan een afspraak met ons en wij informeren u over de diverse mogelijkheden en prijzen.

Veelzijdig en breed inzetbaar

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.

Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.

Verkrijgbaarheid

Screens zijn verkrijgbaar in 60 kleuren. De Screens kunnen handmatig of met afstandbediening geleverd worden.

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgaveover uw keuze zonwering of de materialen en montage? Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor advies op maat.

cross