• Plisséhordeur

Ideale mix tussen zicht en zonbescherming

Met de plisséhorder of ook wel de opbouwbare hordeuren genoemd, wordt het gaas niet opgerold, maar gevouwen. De plissedeur die wij leveren is voorzien van geplisseerd insectengaas.

De plissé hordeur is te gebruiken voor iedere deur maar ook ideaal voor openslaande deuren en schuifpuien. Makkelijk in onderhoud, de deuren zijn met het met de stofzuiger goed schoon en pluisvrij te houden. 

Betaalbaar en eenvoudig te plaatsen

De plissé hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van schroeven of door gebruik te maken van het dubbelzijdige tape. Dit betekend dat het ook zeer geschikt is voor kunstofkozijnen waarin niet geschroeft mag worden.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een plisséhordeur, maak dan een afspraak met Woltering Zonwering en wij komen bij u langs om u te informeren over de diverse mogelijkheden en prijzen.

Verkrijgbaarheid

De plissé hordeur is leverbaar als enkele of dubbele deur of u kiest voor een XL uitvoering. De plissé hordeur is verkrijgbaar in de kleuren creme-wit RAL 9001 Ivory of wit RAL 9010 Silky. Tegen een geringe meerprijs is de plissé hordeurn in elke RAL kleur te leveren.

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgaveover uw keuze zonwering of de materialen en montage? Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor advies op maat.

cross