• De beste kwaliteit, 
    scherp geprijsd en persoonlijke service!

Over ons

Woltering Zonwering is een klein MKB-bedrijf die zorgt voor levering, montage, stofferen, service en onderhoud van de diverse  zonwerings-producten. Ons bedrijf is actief in de zakelijke en de particuliere markt.

Voor zowel de zakelijke als particuliere markt leveren wij het volledige assortiment voor binnen- en buitenzonwering. Diverse zonweringsystemen in verschillende kleuren stijlen en strakke vormgeving die optimaal geschikt zijn voor uw woning.

Wij staan voor vrijblijvend en vakkundig advies bij u thuis en zijn toegespitst op uw eigen situatie en speciale wensen. 

Bent u benieuwd naar de diverse zonwering mogelijkheden, maak dan een afspraak met Woltering Zonwering en wij komen bij u langs om u te informeren over ons producten aanbod en prijzen.

Onze werkwijze

Nadat wij bij u op locatie zijn geweest werken wij de offerte uit en geven aan wanneer wij alles kunnen plaatsen. 

Na akkoord van de offerte bestellen wij de materialen. Wanneer uw product gereed is maken we een afspraak voor de plaatsing.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaveover uw keuze zonwering of de materialen en montage? Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor advies op maat.

AANVRAGEN

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies aan huis?

Stel gerust uw vraag online. Wij proberen u binnen 24 uur te beantwoorden. Wilt u vrijblijvend een advies aan huis? Graag maken wij een afspraak met u. Tijdens het advies bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. Aansluitend bieden wij u een passende offerte zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Woltering Zonwering
Schoutstraat 12
2405ZB Alphen a/d Rijn
06 5799 5889
info@wolteringzonwering.nl
Wilt u iets weten?
Stel gerust uw vraag.
cross