• Prachtige markiezen in verschillend design

Ideale mix tussen zicht en zonbescherming

Zowel traditionele woningen als moderne architectonische huizen kunnen worden voorzien van markiezen die een nostalgische en exclusieve uitstraling geven. 

U heeft bij Woltering Zonwering de keuze uit diverse modellen, zoals een het klapmodel, petmodel, de baldakijn of een standaard model. Maak een afspraak met ons en wij komen bij u langs om met u de diverse modellen en mogelijke materialen te bespreken.

Oude doeken vernieuwen

Denkt u dat uw markies op is, is er een mogelijkheid om deze opnieuw te laten bekleden. De oude markiezen worden bij u opgehaald en met nieuw doek naar eigen keuze opnieuw gestoffeerd. Uw markies is als nieuw en kan dan nog een ronde mee zonder dat dit grote kosten met zich meebrengt. 

Verkrijgbaarheid

Is verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren en verschillende designs. Zo kunt u zelf de stijl bepalen die het beste bij u past. Modern, nostalgisch of chique. 

Er zijn alumium en houten markiezen die elektrisch of met de hand te bedienen zijn. Daarbij kunt u kiezen uit een standaard model, Petmodel of een klapmodel.

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgaveover uw keuze zonwering of de materialen en montage? Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor advies op maat.

cross