• Knikarmschermen

Ideale mix tussen zicht en zonbescherming

Bent u van plan een knikarmscherm of een terrasscherm aan te gaan schaffen, dan heeft u de keuze uit een groot aantal uitvoeringen. Een knikarm scherm is ideaal waarbij een vrije doorloop nodig is. Denk hierbij aan een terras waar u graag uw tuinset onder wil zetten om daar heerlijk onder te zitten tijdens de warme dagen. 

Wij leveren knikarmschermen waarbij techniek, kwaliteit, design en lange duurzaamheid centraal staat. Met een knikarmscherm geniet u van heerlijke schaduwrijke momenten tijdens mooie zomerdagen.

Duurzaam en kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent knikarmschermen. Maak dan een afspraak met Hans Woltering Zonwering en wij komen bij u langs om u te informeren over ons producten aanbod en prijzen. Heeft u een knikarmscherm die nog prima werkt maar waar het doek niet zo mooi meer van is? Een goedkope oplossing het het vernieuwen van het doek. 

Verkrijgbaarheid

Is verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en en stijlen. Scherm kan met de hand of elektrisch bediend worden. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden. Wij willen deze opties graag met u bespreken. 

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgaveover uw keuze zonwering of de materialen en montage? Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor advies op maat.

cross